Een overzicht van de e-boeken die ik momenteel uitgeef.

“De magie van verweerd asfalt”

De magie van verweerd asfaltIn dit e-boek neem ik, Herman Liesemeijer, je mee op reis langs de historische circuits van Europa, waarvan sommigen zijn verworden tot een ruïne.

Een persoonlijk verhaal dat begint met illegaal racen op het TT Circuit van Assen. Het vervolg was een racecursus op Zandvoort, het circuit waaraan ik de mooiste herinneringen bewaar.

Ook aandacht voor personen uit de Nederlandse racerij zoals de in 1992 verongelukte coureur Marcel Albers en vlaggenist Arie Anssems.

Mijn carrière kreeg een interessante wending toen ik in 1998 het verlaten circuit van Nijvel in België bezocht. Dit zou uiteindelijk leiden tot de oprichting van een website over oude racecircuits…

Meer info en dit e-boek downloaden

_

“Circuits of the past Reisgids”

Circuits of the past reisgidsIn de gratis “circuits of the past reisgids” neem ik je mee naar 5 verlaten circuits in 5 verschillende landen. Ik vertel hoe je er komt, wat er te zien is en waar je om moet denken.

Het boek bevat unieke informatie uit eigen ervaring. Tips voor een goede voorbereiding. Ik vertel wat er te zien is en waar je speciaal om moet denken.

De volgende circuits komen aan de orde: Reims-Gueux, Nivelles-Baulers (Nijvel), Roskilde Ring, Brno-Masaryk en de Nürburgring Südschleife.

Meer info en dit e-boek downloaden

_

“De pretparken van toen”

De pretparken van toenIn dit gratis e-boek vertel ik mijn persoonlijke herinneringen aan klassieke, veelal verdwenen, attracties in verschillende pretparken van toen. Unieke informatie en een must voor elke nostalgisch ingestelde pretparkliefhebber!

In dit boek komen de volgende pretparken en attracties aan de orde: Attractiepark Slagharen (Kleine Monorail en Looping Star), Bobbejaanland (Texas Train), Flevohof, Walibi Belgium (Het paleis van Ali Baba), Phantasialand (Gebirgsbahn), Gardaland (La Valle dei Re) en de Efteling (Spookslot).

Meer info en dit e-boek downloaden

_

“10 Tips voor herstel na narcistisch misbruik”

10 Tips voor herstel na narcistisch misbruikIn dit gratis e-book dat ik samen met psychologe Corry de Rooy maakte geef ik 10 tips voor herstel na narcistisch misbruik. Zelf werd ik narcistisch misbruikt door mijn moeder en ben dus ervaringsdeskundige.

  • Een eerste stap op weg naar herstel!
  • Krijg inzicht hoe de narcist je heeft beïnvloed!
  • Reken af met de invloed van de narcist!
  • Tips van een ervaringsdeskundige!
  • Tips van een professional!
  • Leer omgaan met lastige mensen!
  • Leer je grenzen te bewaken!
  • Leer positief denken!
  • Geniet weer van het leven!

Meer info en dit e-boek downloaden