Een overzicht van de e-boeken die ik momenteel uitgeef.

NB: Deze pagina is momenteel niet up to date. Binnenkort wordt deze bijgewerkt met mijn nieuwste boeken.

“De magie van verweerd asfalt”

De magie van verweerd asfaltIn dit e-boek neem ik, Herman Liesemeijer, je mee op reis langs de historische circuits van Europa, waarvan sommigen zijn verworden tot een ruïne.

Een persoonlijk verhaal dat begint met illegaal racen op het TT Circuit van Assen. Het vervolg was een racecursus op Zandvoort, het circuit waaraan ik de mooiste herinneringen bewaar.

Ook aandacht voor personen uit de Nederlandse racerij zoals de in 1992 verongelukte coureur Marcel Albers en vlaggenist Arie Anssems.

Mijn carrière kreeg een interessante wending toen ik in 1998 het verlaten circuit van Nijvel in België bezocht. Dit zou uiteindelijk leiden tot de oprichting van een website over oude racecircuits…

Meer info en dit e-boek downloaden

_

“7 Circuitruïnes die je Legaal kunt Bezoeken”

7 Circuitruïnes die je legaal kunt bezoekenIn dit gratis e-book neem ik je mee naar 7 verlaten circuits in 5 verschillende landen. Ik vertel hoe je er komt, wat er te zien is en waar je om moet denken.

Het boek bevat unieke informatie uit eigen ervaring. Tips voor een goede voorbereiding. Ik vertel wat er te zien is en waar je speciaal om moet denken.

In dit e-book komen de volgende circuitruïnes aan bod: Opel-Rennbahn, Nürburgring Südschleife, oud Hockenheim, Reims-Gueux, Motodrom Gelsenkirchen (Almaring), oud Monza en Brooklands.

Meer info en dit e-boek downloaden

_

“De pretparken van toen”

De pretparken van toenIn dit gratis e-boek vertel ik mijn persoonlijke herinneringen aan klassieke, veelal verdwenen, attracties in verschillende pretparken van toen. Unieke informatie en een must voor elke nostalgisch ingestelde pretparkliefhebber!

In dit boek komen de volgende pretparken en attracties aan de orde: Attractiepark Slagharen (Kleine Monorail en Looping Star), Bobbejaanland (Texas Train), Flevohof, Walibi Belgium (Het paleis van Ali Baba), Phantasialand (Gebirgsbahn), Gardaland (La Valle dei Re) en de Efteling (Spookslot).

Meer info en dit e-boek downloaden

_

“10 Tips voor herstel na narcistisch misbruik”

10 Tips voor herstel na narcistisch misbruikIn dit gratis e-book dat ik samen met psychologe Corry de Rooy maakte geef ik 10 tips voor herstel na narcistisch misbruik. Zelf werd ik narcistisch misbruikt door mijn moeder en ben dus ervaringsdeskundige.

  • Een eerste stap op weg naar herstel!
  • Krijg inzicht hoe de narcist je heeft beïnvloed!
  • Reken af met de invloed van de narcist!
  • Tips van een ervaringsdeskundige!
  • Tips van een professional!
  • Leer omgaan met lastige mensen!
  • Leer je grenzen te bewaken!
  • Leer positief denken!
  • Geniet weer van het leven!

Meer info en dit e-boek downloaden

 

“Herstellen na Narcistisch Misbruik in 50 Vragen & Antwoorden”

Herstellen na Narcistisch Misbruik in 50 Vragen & AntwoordenIn dit e-book neem ik je mee door mijn leven aan de hand van 50 vragen en antwoorden over narcisme, narcistisch misbruik en het herstelproces.

In het boek vertel ik wie ik ben en over mijn ervaringen met narcistisch misbruik. We kijken wat de narcistische persoonlijkheidsstoornis inhoudt en op welke manier een narcist anderen misbruikt. Tot slot neem ik je mee door mijn eigen herstelproces zodat ook jij kunt herstellen.

Dit e-book is geschreven voor iedereen die net als ik slachtoffer is of was van narcistisch misbruik, of dit vermoedt. Ik hoop mensen hiermee te helpen de stap te zetten van slachtoffer naar overlever, het misbruik achter zich te laten en hun leven beter te maken.

Meer info en dit e-boek downloaden