In dit artikel vertel ik over de Affiliate Marketing Revolutie, een videocursus waarin je leert wat affiliatemarketing is en hoe je er geld mee verdient. Zelf schafte ik deze cursus enkele jaren geleden aan. Hieronder mijn bevindingen.

Wat is Affiliate-Marketing?

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate-marketing houdt in dat je het product van een ander promoot. Wanneer je het verkoopt ontvang je daarvoor een commissie.

Stel je hebt een website met enkele duizenden bezoekers per maand. Dan kun je je aanmelden bij een affiliatenetwerk. Uit hun aanbod van adverteerders kies je producten of diensten die aansluiten bij de interesse van de doelgroep van je website. Vervolgens ga je deze producten of diensten promoten.

Via een speciale link (affiliatelink) kan worden gezien of via jou een verkoop tot stand is gekomen. Wanneer dat het geval is ontvang je daarvoor een bepaald geldbedrag. Dit noemt men een commissie.

Een uitgebreidere omschrijving van wat affiliate-marketing is vind je in het artikel “Geld verdienen met affiliate-marketing”.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus van Jacko Meijaard, waarin hij je de fijne kneepjes van affiliate-marketing leert. De cursus bestaat uit heel veel videolessen. Hierin laat Jacko Meijaard stap voor zien hoe je affiliate-marketing opzet.

Het begint met het doen van marketingonderzoek en het zoeken naar een geschikt product. In het voorbeeld in de oudere versie van de Affiliate Marketing Revolutie promoot Jacko Meijaard “Freds Bouwtekeningen”. Echter, inmiddels is de Affiliate Marketing Revolutie vernieuwd en promoot hij nu producten om online geld te kunnen verdienen.

Om deze producten te promoten zet hij een website op. Hij laat stap voor stap zien hoe je dit doet. Ook laat hij zien hoe je bezoekers naar je website krijgt en hoe je je bezoekers “target”. Zo neemt hij je mee door het hele proces en leert je allerlei trucs om je omzet te verhogen.

Affiliate Marketing Revolutie

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een jongeman uit het Zeeuwse dorp Yerseke. Hij ging naar het MBO maar voelde weinig voor een baan in loondienst. Daarom specialiseerde hij zich in affiliate-marketing. Naar eigen zeggen verdient hij daar nu honderden Euro’s per dag mee.

Is Jacko Meijaard een oplichter?

Wanneer ik Google op “Jacko Meijaard oplichter” kom ik geen schokkende verhalen tegen. Verder gebruikt hij zijn eigen naam en is hij gemakkelijk bereikbaar via o.a. Facebook en per e-mail.

Jacko Meijaard heeft zijn bedrijf Meijaard Media netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Hieronder de gegevens van de KvK:

Meijaard Media
Hoofdvestiging
KvK 57627738
Vestigingsnr. 000027051099
Adres: Jan Lievenslaan 22, 4401SJ Yerseke

Te mooi om waar te zijn?

Zijn meest bekende website is Internet Succes Gids, waarop hij blogt over geld verdienen op internet. Hierin belooft hij geen “easy money”, maar zegt duidelijk dat als je veel geld wilt verdienen je daarvoor offers moet brengen.

Wanneer je serieus geld wilt verdienen met affiliate-marketing is Jacko Meijaard een van de beste leermeesters. Bovendien is de prijs voor de Affiliate Marketing Revolutie niet een bedrag waar je failliet aan kunt gaan. De cursus kost slechts 47 Euro!

Affiliate Marketing Revolutie

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Ik heb de Affiliate Marketing Revolutie als een interessante en nuttige videocursus ervaren. Hoewel er aan het begin veel dingen werden verteld die ik al lang wist. Zo wist ik al hoe je een domeinnaam registreert en een website bouwt. Wel zeer interessant waren het marktonderzoek en alle omzet verhogende trucs die hij je leert.

Een paar jaar voordat ik de Affiliate Marketing Revolutie deed had ik al eens geprobeerd geld te verdienen met affiliate-marketing. Ik had een hobbywebsite die enkele duizenden bezoekers per maand trok.

Destijds dacht ik dat het simpelweg een kwestie was van advertenties op de website plaatsen en het geld stroomde binnen. Al gauw was ik erg teleurgesteld want er kwam helemaal geen geld binnen.

Dankzij de Affiliate Marketing Revolutie leerde ik wat ik destijds verkeerd had gedaan. Ik leerde dat affiliate-marketing niet simpelweg advertenties plaatsen en achterover leunen was. Zonder een gerichte strategie verkoop je namelijk helemaal niets.

Is de Affiliate Marketing Revolutie wat voor mij?

Zoals ik vertelde heeft de Affiliate Marketing Revolutie mij zeer goed geholpen. Maar is het ook wat voor jou? Dat ligt aan een paar factoren…

Wanneer je van plan bent om wat advertenties op je website te plaatsen en achterover te leunen dan is het niets voor jou. Maar wanneer je bereid bent alle adviezen op te volgen en je volledig in te zetten raad ik het je zeker aan.

En voor de investering hoef je het niet te laten. De 47 Euro die ik er destijds voor heb betaald heb ik al lang dubbel en dwars terugverdiend!

Affiliate Marketing RevolutieKilk hier voor meer info!