Geld verdienen met Instagram, het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Een paar keer per dag een foto uploaden en er nog voor betaald krijgen ook. Toch zijn er populaire Instagrammers die honderden Euro’s per plaatsing verdienen! Hoe vraag je je af? Bedrijven zoeken altijd nieuwe manieren om hun doelgroep te bereiken. Wanneer jij zo nu en dan een reclameboodschap voor hen upload zijn zij bereid daarvoor te betalen.

Hoe geld verdienen met Instagram?

Geld verdienen met instagram

De bekendste manier om met Sociale Media geld te verdienen is door te vloggen op YouTube. Doch om hier van te kunnen leven moet je minstens 50.000 abonnees op je kanaal hebben. Op instagram is dit niet het geval. Al vanaf 500 volgers kun je leuk bijverdienen mits je gericht bent op een specifieke niche.

Heb jij bijvoorbeeld een account over mode en plaats je regelmatig foto’s daarover dan wordt je gevolgd door mensen die geïnteresseerd zijn in mode. Dat is een hele specifieke doelgroep die voor modebedrijven goud waard is. Geen wonder dat ze daarvoor goed willen betalen.

Denk je eens in dat 5 van jouw 500 volgers iets kopen naar aanleiding van zo’n advertentie. Dan zijn de reclamekosten voor het bedrijf er zo weer uit. Voor beide partijen een lucratieve business. En stel je eens voor wat het zou betekenen wanneer je je aantal volgers weet te vergroten naar 5000.

Ja dat klinkt natuurlijk allemaal wel leuk, maar hoe kom je in contact met die bedrijven? En hoe kom je aan meer volgers? Op welk tijdstip kun je het beste een foto uploaden en hoe vaak per dag?

Als je echt geïnteresseerd bent in geld verdienen met Instagram raad ik je aan het Engelstalige boek Instagram Marketing van Logan King eens te lezen.

Klik hier om het boek van Logan King te bekijken >>

Heb jij ervaring met geld verdienen met Instagram? Deel je ervaring in de comments!